Konfirmation 2018/2019
En tid att minnas resten av ditt liv!

Allternativ med Resor till Italien eller Polen
(Passar inte ett resealternativ för dig, hör gärna av dig till oss!)
Anmälan öppnar 25 maj kl 10.00

POLEN

Detta alternativ innefattar 12 träffar i Lindome, utspridda från november till maj, samt en Polen-resa under påsklovet. På resan åker vi från Lindome med abonnerad buss som kommer vara med oss under hela resan. Vi övernattar i Berlin på resvägarna för att sedan ha vår bas i Krakow. Från hotellet blir det utflykter till bland annat Auschwitz, rundvandring i Krakow och gamla stan. Efter resan börjar våra förberedelser inför konfirmationshelgen i slutet på maj. Vi kommer dela starka erfarenheter tillsammans och får möjligheten att på ett sätt som passar var och en berätta det vidare. Temat för gruppen är "från mörker till ljus" och handlar om livets allvar och lek, glädje och sorg, styrka och mod. Detta alternativ är kostnadsfritt för konfirmanden.

 

ITALIEN


Församlingens sommar-alternativ. Vi ses vid tre helgtillfällen med start i adventstid, 1 i december och 2 på våren för att sedan göra en 12 dagar lång resa till varma härliga Italien efter det att skolan slutat. Konfirmationen är i augusti. Vi bor i en vacker bergsby utanför Rom, med utflyktsdagar till Colosseum, Peterskyrkan, Medelhavet och mycket mer. Vi kommer även känna på hur riktig pasta smakar och kommer vid flera tillfällen få uppleva den Italienska kulturen. Efter resan har vi ett härligt svenskt sommarlov och startar upp igen med en återträff med övernattning och arbetet inför konfirmationshelgen som sker innan skolstart. Detta alternativ kostar 5000 kr/konfirmand. Då ingår flyg, boende, mat och alla aktiviteter under resan.

DATUM

25 Maj

Anmälan för båda grupperna öppnar via ett anmälningsformulär på www.lindomelukas.com som kommer läggas upp fredagen den 25 maj. Vill du ha hjälp med att fylla i din anmälan går det bra att ringa oss, så gör vi det tillsammans över telefon. 031-996874, 031-996867, 031-996872

POLEN-gruppens datum

19 November – Inskrivning och föräldramöte.

Föräldrar och konfirmander

Träffar i Lindome

27 Nov, 19 Dec

3-6 Jan – Uppstartsläger

24 Jan, 6 Feb, 23 Feb, 11 Mars, 2 Apr

13-19 April – POLEN (påsklov)

1 Maj, 16 Maj,

20-24 – Hemmavecka (kvällstid)

25-26 - konfirmation

ITALIEN-gruppens datum

21 Nov kl 18.00 – Inskrivning och föräldramöte.
Föräldrar och konfirmander

Helger i Lindome

(Lördagar: 10-17, Söndagar: 9-16 inkl Gudstjänst och enklare gemensam lunch)

Helg 1: 8-9 Dec, Helg 2: 23-24 Mar

Helg 3: 8-9 juni (Helgen innan avresa)

RESAN

sker när skolorna har slutat och beror även på flygpriser och avgångar. Preliminära datum för resan: 16-27 Juni

HEMMAVECKAN + KONFIRMATION

Efter resan har vi sommarledigt och drar igång igen sista veckan på sommarlovet, då har vi en återträffs-övernattning mån-tis och ses kl 9-16 ons-fre och konfirmerar gruppen på helgen innan skolstartsveckan.